Bambumöbler

 
Annonlänkar till New Port och Ellos 
 
 
Jag får ofta frågor hur vi sköter våra bambumöbler  och vi brukar bara tvätta av dem med vatten. I år så fick även den nya sittgruppen Nitor som vi behandlar golven med så de grånar och blir snygga men man behöver inte göra någonting. Sol och vind gör dem snyggt slitna. Jag har också fått frågor på hur vi får plats med allt på vintern, men vi äger en gammal skola på 600 kvm så plats har vi. 
 
 
 
Det börjar bli ganska klart här nere, men flyttar nog upp korgstolarna jag har nu till altanen vid uterummet och köper dessa HÄR istället. Måste spara lite mer först. Sedan lite nya kuddar  i solstolarna har jag beställt, krokar, skärmvägg och en bänk men sedan är det klart. Lamporna  hittade vi igår så de ska upp också.
 
Kul att ni är så många som kikar här och hänger på vad vi gör, nu ropar Kalle att vi ska hämta virke
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Bambumöbler”

  1. Tack Lotta för ditt tips tidigare om Ledbergs krukmakeri! Var där idag och shoppade en del, så mycket fint och kunde lätt köpt ännu fler saker😊

    Kram Christine

  2. Är verkligen super fint med bambu möbler. Ser fram emot den dagen då vi köper hus o kan smälla upp en jätte altan o uterum, då blir de bambu där också =) Men tills dess sitter jag o drömmer o inspireras av dina fina bilder.

    Ha en fin kväll!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *