Vilken doft jag använder mest

Innehåller annonslänk
  
 
Om man bara vill lukta sådär lite fräscht utan att det blir för mycket så är denna doft från Clean Warm Cotton Breeze toppen och finns HÄR  (adlink) Det här är min flaska nummer två och de räcker länge. Har tipsat om den förr, men den var en läsare om undrade vilken parfym jag använder mest. Denna blir min favorit mest eftersom den är ganska vardaglig och inte för mycket doft på. 
 
Ha en fortsatt fin fredag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Vilken doft jag använder mest”

  1. Tackar för alla små tips om bra grejer till kroppen och håret. Har hittat flera produkter som passar mig kanon 😄
    Önskar dig en vacker dag 💕
    Varma kramar Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *