Te, lunch och alldeles underbart möte

Innehåller annonslänkar
 
Vaknade med riktigt busväder ute, snö och blåst, men snön älskar jag. Plockade ordning i hela huset så allt var fint och sedan åkte jag till min vän Cecilia Möller  på te. 
 

 
Jag hamnade på hennes soffa i köket, med en kopp te i handen. Fantastiska timmar. Cecilia är glädje för mig. Hon har en energi och tankar som inspirerar mig så mycket. Hon är orädd och cool och gör det hon gillar och hon är aldrig avundssjuk eller missunnsam mot andra människor eller nåt sånt utan bara sprider glädje och ger av sin kunskap. Alla skulle ha en vän som Cecilia som man kan prata business med och som förstår min bransch.
 

 
Efter några timmar drog vi iväg till Albackens trädgårdskafferi  och tog en lunch och fortsatte några timmar till. Nu är jag fylld med inspiration och satt på tofflor och tjock tröja och eldar som en tok. Nu blir det att jobba hemma några dagar igen. Nu har jag testat att vara iväg två dagar i rad och det går bra men det känns fortfarande att jag blir tröttare av att åka iväg än att vara hemma även om det också ger mycket energi. Nu blir det skönt att landa lite igen.
 
Kram Lotta
 
…………………💗…………………
 
Tips, adlink & samarbete
 
Jacka här  tröja här, mössa här , 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Te, lunch och alldeles underbart möte”

  1. Så viktigt att hitta sätt att samla energi. Människor som ger energi är dem man skall ha kvar i sitt liv. Har tagit mig många år att våga välja bort dem som bara tar energi och som ingenting ger. Kram

  2. Vilken härlig dag,det såg så mysigt ut och jag blev så förtjust i den vackra tekoppen. Den kan man förståss inte få tag i. Jag dricker mycket te o älskar fina koppar. Ha det bra..kram 😁😊💕💕

  3. Åhh så härligt du och cicci verkar ha det! Vilken fin te-kopp förresten!! Är så kul att följa din kreativitet. Ska bli underbart att följa allt som ska börja gro i orangeriet!
    Kram Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *