Sömmerska som utbildning men syr inte

 
 
Jag har en tvåårig utbildning som sömmerska men inte kan jag sy kuddar eller dynor med dragkedja. Jag blev så kär i det här kuddfodralet från presenten (samarbete) så jag ska försöka sy upp dynor av det i köket och kuddfodral till mina svarta bambustolar. 
 
Jag tar nog med det här kuddfodralet till stan någon dag och letar tyg som kan passa så får vi se om jag kan fixa det eller lämnar till en sömerska. Jag är i fixartagen just nu. Har inte alls varit så här inspirerad att göra så mycket inne tidigare men nu vill jag göra om lite på flera olika ställen. Snart blir det vår igen och då vill man helst bara vara ute igen så det är bäst att köra på medan inspirationen finns. 
 
Nu har jag varit och storhandlat så nu ska allt packas in och sedan är jag redo för helg!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sömmerska som utbildning men syr inte”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *