Nu blev jag tröttis

Innehåller annonslänkar 
 
Vas HÄR 
 
Nej hörrni nu tar jag kväll. Jag ska krypa ner i sängen och somnar nog snart. Vi planerar för Stockholmstripp till helgen, vi får se. Vill bara gå och kika på inredning m.m och luncha och ha mysigt. Finns så mycket affärer att kika på där uppe som inte finns här.
 
 
Kuddar finns HÄR 
 
Men nu som sagt blir det sängen och ladda för en dag vid datorn imorgon. En liten springtur kanske jag hinner med fast det är snö ute. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Nu blev jag tröttis”

  1. Hej på dig!
    Tack för alla inspirerande bilder du lägger upp. Är nu nyfiken vilket märke det är på dina vita sänglampor. Skulle verkligen vilja ha den modellen till mitt sovrum. Hittar de inte hos Louise interiör (har väl förmodligen utgått).
    Tacksam för svar o ha en fin vecka!
    //Jessica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *