Marmorskiva till bänk

 
 
 
Vad roligt att ni engarerar er och är nyfikna med vad jag gör och att ni hejar på när jag gör fint och när livet är skit. Tack snälla för det! En bild på marmorskivan ville ni se. Jag fick tips att gå in till Sten och marmor med måtten och de hjälpte mig att räkna ut hur jag skulle göra för att få en lite mjukare kant, överhäng osv. Jag valde den lite billigare marmostenen till den här bänken. Måste åka förbi någon dag bara och köpa medel så jag kan behandla den också, glömde det. 
 
Bänken som vi har valt till köket sedan är inte i riktig marmor, den är i kvarts och heter Silestone och väldigt slitstark och står emot fläckar osv . De håller på att räknar på det nu och kollar leveranstid så får jag snart veta lite mer. 
 
Fredag och det är så härligt! Jag ska ha mysdag med Elin
 
Kram Lotta
 
…………..💗…………..
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Marmorskiva till bänk”

  1. Hej! Åh vad fint det blev med marmorskivan! Har också tittat på de där skåpen och funderat på att skaffa dem. Så fina. Får man fråga vad er skiva kostade?
    Är inne på din blogg ofta och kikar, du inspirerar mig. Ha en härlig fredag. Kram

  2. Det är så kul att se hur du fixar med huset. Jag ser fram emot att se vad du gör med skiva och kakel i köket, vi har nämligen samma typ av luckor, träskiva och väldigt likt klinker på golvet. Så det ska bli väldigt intressant att se vad du väljer och hur ditt kök ser ut innan vi bestämmer vad vi ska ha för nytt kakel och skiva i vårt kök som vi ska fixa till framöver.

  3. Så fantastiskt snyggt det kan bli och stilrent. Ser verkligen proffsigt ut.

    Ser framemot och se mer av förvandling hemma. Hoppas kunna göra om köket i stugan framöver och söker gärna inspiration här..=)

  4. Ååh, så snyggt med marmor! ♥ Men jag måste vara ärlig… jag tycker de där krukorna med ansiktena är sååå läskiga (och bebisen var om möjligt ännu läskigare!)… ha ha, och typ varenda människa verkar ha dem…. Jag bläddrar fort förbi de bilderna, ha ha! 🙂 Tur att smaken är olika! 😉

    Kraam Therese

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *