Inventera fröer

 
Jag älskar verkligen årstider och nu när det är vinter så njuter jag av det att ha lite mindre att göra ute. Även om jag älskar min trädgård och pysslandet så ser jag den här tiden som lite vila att kunna göra andra saker. Snart drar det igång med att så, odla, klippa gräs och trimma och allt annat igen och då är full rulle. 
 
Idag har vi inventerat vilka fröer vi ska köpa och Kalle har fått bestämma vilka tomater och allt det som han gillar att hålla ordning på. Sedan handlar jag ganska mycket spontant för att testa. I år vill jag odla mer av det som vi äter mest av, som morötter, lök, sallat osv Förra året tog malvan över mycket så i år blir det någon annan blomma. Att förbereda och tänka ut är halva nöjet och i år ska vi ta oss i kragen och komma ner i brunnen så vi kan koppla in vattnet och utöka köksträdgården så blir den helt klar.
 
Nej nu är det snart dags för x-fit och nu startar min träning för 2018, det ska bli ett grymt år har jag tänkt. Mycket rörelse.
 
Kram Lotta
 
Min köksträdgård & orangeri hittar du HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Inventera fröer”

  1. Härligt att planera inför odlingssäsongen! Har tyvärr oxå haft malva i trädgården. Aldrig mer, blir ju aldrig av med den:)
    Likadant är det med pepparroten kan jag tillägga. Haha man lär dig så länge man lever;)
    Ewa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *