Inga biverkningar och körkort

 
Ni undrar ibland hur det är med Elin och allt är jättebra, hon är i stort sett helt återställd från alla biverkningar. Hon går på lite återkontroller och börjar om några veckor på avdelningen för vuxna cancerpatienter. Hon friskförklaras om 5 år men allt är bra, superbra. Det är så overkligt allt vi varit med om och Elin vill bara gå vidare så hon vill heller inte att jag ska skriva om henne mer än att hälsa att allt är bra. Hon väljer att inte vara med på bloggen så ofta nu. Båda mina barn vill sällan vara med och de får välja. 
 
  
 
 
Igår började hon på körskola och i helgen ska vi kika på bil. Livet fortsätter, det är så skönt. Nu kan vi landa i tanken varje dag att allt är bra. Tack för ni bryr er och frågar.
 
Nu har jag lunchat på en jättegod vildsvinsgryta som jag kanske kan tipsa er om senare. Försöker prova lite nya recept här hemma.
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Inga biverkningar och körkort”

  1. Fantastiskt att allt ljusnat för er!!!! Såväl för Elin som för dig Lotta som återhämtar dig allt mer efter utmattningen av allt tungt som drabbat er orsakat av cancereländet…. Önskar er en härlig tid framöver!!!!!!!
    Kram från Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *