Handlat spis och beställt marmorskiva

 
 

Ponchon är påfylld HÄR ( samarbete) 

 
Det blev en tur till stan idag och köpa spis på Ikea. Våran sprack som sagt före jul så det fick bli en ny och jag hoppas att den här blir bra.
 
 
 
Jag har också beställt marmorskiva som ska ligga över vintrinskåpen från Jysk i vardagsrummet . Fick tips om att åka till Sten och Marmor i Linköping och om några dagar är den klar. Ni som läser på instagram har säkert sett att vi ska göra om lite i köket också. Vi har pratat om det så länge och Kalle tycker vi ska köra på och han kan gärna fixa så vi ska börja med att byta bänkskivor och kakel så får vi se hur mycket vi ska måla om osv . Kommer såklart visa bilder på hela processen, men ännu är vi planeringsstadiet. 
 
Nu är det dags för middag och sedan skicka bilder, tre reportage sålda idag, tjooohoo så bra.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Handlat spis och beställt marmorskiva”

 1. Ååå det kommer bli så galet bra alltihop…
  Vi måste ta oss i kragen och sätta fart med lilltoan… Ska nog börja med att beställa toa o handfat…då är man ju liksom i gång sen…;)
  Kraaaaam vännen…
  Jag väntar med spänning….;)

 2. En marmorskiva på det skåpet kommer bli superfint! Jag är själv sugen på att fixa en marmorskiva till mina Jysk-skåp. Vad får man ge för en sån skiva?

 3. Åhh det b lir säkert jättefint. Köpte själv av Jysk skåpen och blev på riktigt jättebesviken. Skåpen är ju gjorda I MDF (pressat papper alltså) och är definitivt inte kvalitativa. Stötte redan dag 2 bort en bit av hornet. Men javisst med en mamorskiva på blir det förmodligen jättefint.

 4. Vi håller också på renovering hemma. Det har tagit ca 4 månader men är klart nästa vecka. Vi bodde i vår lgh under tiden som tur var. Det ska lägga bilder på min blogg som ni får se. Kul att se dina bilder och läsa din blogg.
  Ha en skön dag❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *