Förvaring till örhängen och ringar

Innehåller annonslänkar 
Adlin
 
Elin ville organisera sina smycken lite före jul och kom på att hon kunde använda en tavelram. Hon tog bort glaset och sprutmålade bakstycket i guld, sedan gjorde hon hål med hammare och spik och satte upp små skruvar till ringarna. Fiffigt tycker jag. 
 
 
 
När ett nytt år börjar brukar jag bli så sugen på att städa ur och rensa här hemma. Jag har redan hållit på med det ett tag men i januari ska jag nog ta tag i två garderober som skulle behövas städas. Blir ni också sugna på att städa och rensa när nya året kommer? Jag ska städa bort julen imorgon också och ta ut granen. 
 
Kram Lotta
 
💗
 
………………………………….
 
Fins smycken hittar du HÄR  och HÄR och HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Förvaring till örhängen och ringar”

  1. Både snyggt och smart! När jag var yngre hade jag mycket smycken, men numera bara ett fåtal så hos mig skulle det räcka med en pytteram:) Jag rensade i förra veckan och kommer fortsätta rensa nu i veckan, så skönt när gammalt och slitet försvinner (och man får plats för nytt:)).

    Kram och god fortsättning på det nya året!

  2. Så smart med smycketavlan👍, och så ser man vad man har för något. Idag åkte granen ut hos oss, tomtarna och alla jul ljusstakar med. Behåller bara ljusstakarna i fönstren och utebelysningen. Kram

  3. I morgon ska jag börja rensa ut julen. Jag låter dock adventsljusstakarna i fönstren vara kvar ett tag till. Det blir så mörkt annars. Jag är ledig i veckan och tänkte passa på att rensa ur några garderober.

  4. Jag med rensar till jul och till sommaren.
    Känns så himla befriande och lätt att leva när man gjort sig av med allt onödigt och allt är på sin plats.
    Min högsta dröm är att hitta huset på landet för mig,men alla gårdar är så grymt dyra iÖstergötland :p

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *