Den där jäkla balansen är inte lätt

Annonslänk och samarbete till Ideal
 
Nu har jag varit duktig och plockat in all julbelysning i kartonger och lådor och det känns himla bra att ha fått det klart. Det har legat i en fotölj en vecka men nu är det på sin plats igen.
 
Annars funderar jag lite mer på om jag kan börja göra lite mer utan att bli trött. Jag börjar bli rastlös och lite uttråkad att vara så mycket hemma, sedan har jag inga arbetskamrater heller så om jag jobbar hemma mycket så blir jag ganska ensam. Under Elins sista behandling orkade jag och ville inte göra så mycket, då gick mycket energi till att Elin inte var bra och att hon ofta var hemma och var sjuk sedan satte jag igång och jobba lite mer när Elin blev frisk och då fungerade inte kroppen som vanligt mot stress när det krockade med en jul som har så mycket annat. Men nu börjar jag längta efter att göra mer, se mer och uppleva mer och känner mig starkare för varje dag. Jag kan handla igen i affärer, jag har hittat en matbutik som passar mig och tycker inte det är jobbigt längre, jag blir inte lika trött om jag åker bort och jag har inte haft hjärtklappning någon mer gång. Jag orkar träna som vanligt och jag vill gärna träffa vänner igen och vill bjuda hem folk. Men jag vet att jag ska tänka mig för länge så att jag får mycket tid att komma tillbaka och bli ännu starkare.
 
Nej jag blir ingen gammal Lotta som är duracellkanin 🙂 jag längtar inte efter henne, men jag känner ändå nyfikenhet att åka bort, träffa vänner, utveckla företaget, boka möten igen osv. Den där jäkla balansen är inte lätt. Om jag gör för mycket finns risken att jag blir trött och gör jag för lite blir jag uttråkad och då mår jag inte bra då heller. Ja lite så går mina tankar just nu och eftersom jag styr mina dagar och min tid hela tiden så måste jag känna efter. 
 
Så nu vet ni vad som rör sig i min hjärna 🙂 Vad ska jag fylla dagarna med….
 
Kram Lotta
  
……………………💗…………………….
 
Samarbete & adlink
 
Mobilfodral och mobilladdare HÄR 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Den där jäkla balansen är inte lätt”

 1. Hej Bästa Du!
  Kloka och uppriktiga tankar som alltid. Det är så viktigt att lyssna på vad kroppen signalerar. Jag har ju alltid också kört på som vanligt trots motgångar.
  Men sedan vi miste Christoffer hände något med mig. Nu är det ju fortfarande väldigt nytt men ändå. Det har förändrat mig.
  Men jag saknar mitt gamla jag. Mitt gamla liv.
  Men har förstått att jag själv måste hitta min nya plats. Det jag har lärt mig är väl att se mig själv, se mina önskningar och fånga dagen bättre.
  Tack älskade Lotta för dina kloka råd och tankar du delar med dig av. Att du vågar visa livet inte bara är ett drömmigt liv på skärmen utan innehåller så mycket mer.
  Både bättre och sämre dagar.
  Du är en sann förebild <3

  Varma kramar Viveka

  Ps. kommer det nåt bra rabatterbjudande från Ideals produkter snart?
  Ds

 2. Förstår dig. Detta är frustrerande, man pendlar verkligen mellan det gamla och ”nya” jag. Hoppas att du hittar din balans och lär dig acceptera den. Så fort man känner sig lite piggare så vill man att saker ska hända. Men man får väldigt fort nog. Undrar hur lång tid det tar innan man vänjer sig vid att man inte längre är den man en gång varit? Kram o lycka till med allt/ Susanna

  1. Min process började för 2.5 år sedan när Elin blev sjuk, jag känner att min nyfikenhet och driv är tillbaka men inte som förr och det är ok. Det tar nog lång tid att hitta vart man är på väg, men tid är ju allt vi har som tur är 💛Kram Lotta

 3. Hej!
  Så skönt att få tillbaka ork och känna sig starkare idag. Jag var sjukskriven i två år och det tar tid att komma tillbaka .Gör sådant du blir glad av och sådant som ger glädje och energi. Kram

  1. Två år är lång tid. Nu har jag varit borta i två dagar i rad och nu känner jag att jag måste vila några dagar igen, fast jag jobbar ju ändå mest hela tiden med bilder och bloggen bara jag får vara hemma funkar det fint. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *