Byta kakel

 
 
Jag har varit på sista uvecklingsamtalet med sonen, de är stora nu mina ungar och Philip ska välja gymnasieutbildning och han har hittat vad han vill gå nu. Mycket som faller på plats för oss just nu. Skönt!
 
 
 
Imorgon ska jag till stenfirman igen och kolla hur det går med planering av mitt kök och om någon vecka kommer nya kaklet. Längtar tills det blir vitt och ljust.
 
I helgen har jag födelsedag, funderar på om vi ska ha lite fest hemma eller ut och äta. Vi får se, tar väldigt mycket efter dagsformen och känslan så vi får se. Kroppen och huvudet får styra lite mer och det blir som det blir 🙂
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Byta kakel”

 1. Vet hur jobbigt det var innan ungarna bestämt sig för vad de skulle plugga efter nian, dottern bytte tom program en gång! Sen efter gymnasiet blir det ännu svårare, men sonen lyckades bli nyfiken på helikoptertekniker utbildningen som finns på malmen tack vare att de kom ut till skolan och talade om att de fanns och så fick de åka dit och titta, så nu är han där och supertrivs. Man mår så bra när ungarna hittar rätt! 🙂 Ska bli så kul att följa köksmakeovern!
  Maria

 2. Hej Lotta
  Tycker det är så bra att du blockar kränkande inlägg
  Det skrivs så mycket elakt skit.Har en dotter som skulle vilja starta en blogg, men som inte vågar delvis på grund av det
  mvh Annalena

 3. Det är ofta som jag säger till mig själv "Det få bli som det blir" när jag är nervös eller stressad över något. Banne mig så blir det oftast bra när jag säger de orden, skönt!
  Ha en fin kväll
  Kram Anna-Karin

 4. Hej Lotta!
  Jag säger till mig själv "Det får bli som det blir" när jag är nervös eller orolig för något eller när jag ska möta folk i olika sammanhang trots förberedelser. Oftast det blir bra i slutändan!
  Tack för att du delar med dig i bloggen med både stort och litet.
  Kram
  Anna-Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *