Byta kakel och bänkskivor

 
Ni ville se mer hur vi tänker. Det är 10 år sedan vi gjorde om vårt kök, jag är fortfarande jätteglad att vi valde skåpen från Marbodal och den svarta granitskivan vid spisen, men sedan är vi inte så nöjda med sjösten som kakel och att vi valde två färger på den här sidan. Då var teracotta så modernt och jag tycker fortfarande sjösten är fint men inte i köket. Kalle tycker också att bänkskivorna ska bytas men vi tänkte återanvända dem till andra projekt.
 
För mig som jobbar som fotograf och använder mitt hem som studio så kommer köket också bli mer fotovänligt med marmor och vitt kakel. Luckorna ser ut att ha olika färger på bilden men det har de inte i verkligheten.
 
Ja lite så tänker vi oss. Längtar!
 
Ha en bra dag, det ska jag ha. Visar senare vad jag hittar på idag. 
 
Kram Lotta
 
………………….💗………………..
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Byta kakel och bänkskivor”

 1. Pssst … jag vill bara varna lite för just marmor. Det kan vara väldigt ömtåligt. Jag tänkte själv om och valde därför granit istället. Men de vet säkert bäst på stenhuggeriet. Ställ massor av frågor. Lycka till och kram.

 2. Hei. Takk for en flott blogg. Jeg liker den hvite flasken best.
  For øyeblikket bruker jeg den orange, men den neste blir den hvite. Vurderer å kjøpe deres dagkrem. Var det den du brukte og hvordan liker du den?

 3. Hej!
  Vill bara tipsa om vit kakelfärg!
  Vi flyttade in i vårat hus för fyra år sedan. Då hade kaklet i köket mixad terrakottafärg. Ytan på plattorna var "lite ruggade", alltså inte släta.
  Det blev jättebra med kakelfärgen och den har hållt sig perfekt. Vi har fått väldigt mycket beröm för kaklet tack vare att de är vita och ruggade.
  Ville bara ge ett tips på snabb, ganska enkel förändring.
  Tack för en trevlig blogg!
  Mvh
  Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *