Bio Ted Gärdestad

Innehåller annonslänkar
 
Ljusstakar HÄR
 
De blev bio för mig och Elin igår, vi såg Ted Gärdestad. En sådan himla bra och fin film och det var så mysigt att göra det med Elin och så bara i vår lilla stad så vi behövde inte åka så långt. Jag bjöd på lite mat innan också så fick killarna äta hemma själva. Har ni sett Ted? Kan verkligen rekommendera den till er. Idag har vi fullt upp, handla mat och lite annat. 
 
Kram Lotta
 
……………….💗………………
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Bio Ted Gärdestad”

  1. Åhh, den såg jag på premiären och tyckte också den var jätte bra. Jätte fin och rörande, man blev verkligen berörd. Den innehöll ju också en massa av Teds fina låtar! Dessutom så tycker jag att Adam Pålsson är en riktigt grym skådespelare! 🙂

  2. Åhh, den såg jag på premiär-dagen och tyckte också den var jätte bra. Jätte fin och rörande, man blev verkligen berörd. Den innehöll ju också en massa av Teds fina låtar! Dessutom så tycker jag att Adam Pålsson är en riktigt grym skådespelare! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *