Att vara modig och fullsatt föreläsning

 
Jag jobbar på det där med att vara modig, att våga kasta mig in i saker som jag tycker är lite jobbiga. Just nu jobbar jag på att maila en del företag, viktiga personer, ringa samtal som inte känns lite jobbiga. Men sedan när man gjort det och det ger reusultat vad kul det känns då.
 
Jag har fått veta idag att min föreläsning till nästa vecka på Boställets vedugnsbageri är fullsatt. Å vad jag blir glad då. Jag ska ladda och boosta och peppa dem som kommer med massor av det som jag vågat och hur jag tänkt på resans gång och berätta också hur viktigt det är att våga göra fel och misstag. Att misslyckas är inte farligt, det är bara att pröva igen eller göra något annat. Livet är så himla spännande på det sättet, vi har en massa tid om vi kan fylla med vad vi vill. Det går liksom inte lyckas om man inte misslyckats på vägen tänker jag. Det är så lätt att titta in i någon annans liv och tänka  ”å vad bra den där personen har det, hon har minsann lyckats med livet” när det i själva verket är precis lika många misslyckande på vägen. Kanske att det handlar om hur man tar dem? För även den som misslyckas kan uppleva sig själv som lyckad för de att de inte tar sina misslyckande på det som händer så hårt eller att de har möjlighet att vända dem till framgång. 
 
Ja det var lite i kvällens tankar, jag har åtminstone roligheter att se fram emot för att jag vågade maila de där mailen så ikväll känner jag mig riktigt nöjd och glad med mig själv.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att vara modig och fullsatt föreläsning”

  1. Hej o tack för en inspirerande blogg.
    Hittade till dig innan jul när jag tittade runt för idéer och inspiration. Jag ska göra något som jag tycker är lite läskigt. Men….jag har bestämt mig. Jag ska blogga. Lusten att dela med mig av mina erfarenheter vinner.
    Men jag kommer inte sluta läsa din, för den gillar jag verkligen.
    Hälsningar Carina, en nybörjare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *