Walk in closet och Iconmirror

 
Annonssamarbete  och fotografering med Iconmirror 
 
I helgen gjorde vi om lite på Elins rum och det blev så fint. En stor spegel från Iconmirror  satte vi upp,  flyttade en hylla och lite annat. Blev så supersnyggt och bra och jag ska under året fota lite bilder åt dem också som de kan använda i sina sociala kanaler. Inte dessa som jag tog lite snabbt imorse i mörkret. 
 

 
Nu vill jag med sminka mig där uppe , det är sånt grymt ljus med den där spegeln även om det är mörkt ute på kvällen. Elin är väldigt nöjd och det är underbart se henne sitta där nu med sitt egna hår igen och fixa sig. Idag har vi varit på hematologen/vuxencanceravdelningen och nu ska hon bara gå var 3:e månad och ta prover. Känns härligt men konstigt att det är så sällan. 
 

 
Elin har alltid haft det där kreativa i sig och duktig på det där med färg och form så detta rummet är hennes lilla oas.
 
 
 
Nu har jag inte jobbat något på hela dagen, så nu ska jag sätta mig med det. Kalle tycker vi ska hoppa i badet så jag kanske hamnar där istället.
 
Ha en fin kväll
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Walk in closet och Iconmirror”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *