Täcken ute och duscha på kvällen

Innehåller annonslänk 
 
Lexington parfym HÄR
 
Godkväll i stugorna. Här tog jag just in täckena som jag vädrat hela dagen och glömt ute. Luktar underbart om dem nu men lite mycket snö på dem bara. Ska hoppa i duschen och tycker det är så skönt att göra på kvällen innan jag går och lägger mig. Förr behövde jag en dusch på morgonen för att vakna, men nu åker jag nästan aldrig iväg tidigt så då blir det på kvällen. Ska kolla med mannen som äger tv:n om jag får se på Mandelmanns eller om jag tar det en annan kväll när jag inte har annat att göra.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Täcken ute och duscha på kvällen”

  1. Här skulle det aldrig funka med bara en tv, och sen kan man ju se mycket på Play på surfplattan också 😃
    Precis så var jag också: duschade alltid på morgonen förut men föredrar att lägga mig ren nu för tiden 🙂
    Kram och ha en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *