Städat i orangeriet och pelargonsticklingar

 
Idag kände jag odlingsglädje och började längta efter att stoppa fingarna i jorden så idag har jag städat i orangeriet så jag kan börja sätta frön. Jag kommer inte förodla lika mycket i år, men kronärtskocka tex. är nästan försent så imorgon måste fröna komma i jorden. Behöver handla lite mer jord m.m annars har jag allt hemma.
 
 
Jag ska också sätta om mina pelargoner och göra nya sticklingar. Mina syster vill nog ha några pelargoner skulle jag tro. Det är sådan glädje att hålla på med allt ute i orangeriet, så tyst och härligt där ute. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Städat i orangeriet och pelargonsticklingar”

  1. Hej! Så härligt det ser ut i ert växthus/orangeri. Hur gör du med pelargonierna, klipper du ner dem först och plantera om dem senare,eller gör du allt vid samma tillfälle.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *