Sportlov och snyggaste kylväskan

I samarbete med Ellis Corner & Sharpman 
 
Sportlovet har startat och det är annorlunda med stora barn mot förr när de var mindre. Nu umgås man mer som vänner , Elin och jag skulle kunna sätta oss på ett ställe och dricka ett glas bubbel ihop en kväll osv. Philip sticker till farmor och farfar och jobbar en vecka och bor där så honom kommer jag inte få se så mycket av.
 
Elin satsar sin tid på körkoret nu så vi ska övningsköra varje dag och plugga teori och jag som kan styra min tid och jobbar helst på kvällarna och en stund på förmiddagen. På fredag är första körlektionen bokad.
 
 
 
 
Servetter HÄR och kåsa & termos HÄR
 
 
Snyggaste kylväskan HÄR 
 
När jag har Elin hemma så bokar jag inte lika många saker för vi brukar hitta på många roliga saker om hon inte är med sina kompisar. Inatt har Elin sovit hos sin mormor och bonusmorfar så nu är jag själv här hemma och ska fixa ordning lite innan min städhjälp kommer på måndagar. 
 
Önskar er alla en fin dag! ta hand om er
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *