Så mycket snö

 
Det har kommit så mycket snö idag. Älskart! Är det vinter ska det vara snö och skotta är ju bästa träningen. Ska ut i skolan en sväng och träna tror jag innan jag ska snygga till mig inför kvällen. 
 
 
 
Hönorna har fått mat, växterna i orangeriet har fått vatten och jag ska inget speciellt göra så lite träning blir bra så här på födelsedagen så får jag lite endorfiner inför kvällen.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Så mycket snö”

  1. Stort grattis på din födelsedag! Kommenterar sällan trots att jag gillar din blogg så mycket men vill gärna passa på att tacka för alla fina inlägg, tankar och bilder du delar med dig av och naturligtvis skicka en hälsning till dig på din födelsedag. Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *