Min primer

Annonssamarbete med Bangerhead
 
Jag vaknade med migrän idag, fy så jobbigt det är. Går ju över som tur är men fick ligga länge innan jag kunde vara uppe. Blir både illamående och ont i magen när jag får det. Ska till doktorn på fredag för en knöl i handen så då ska jag nämna lite huvudvärk också så jag kan få riktiga migräntabletter. 
 
Vad kul att ni gillar mina små sminktips. Det blir inte lika mycket trädgård på vintern så då får man blogga om lite annat. Idag tipsar jag om min primer som jag avänder innan jag sminkar mig. Sminket sitter så mycket bättre och blir snyggare på med en primer. Jag använder den HÄR. Brukar du använda primer?
 
 

Nu blir det övningsköra med Elin , ha en toppenbra dag!

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Min primer”

 1. Hej. Jag använder Lancome´s Primer när jag sminkar mig, tycker också att sminket sitter bättre och ser bättre ut, samt att man slipper bli blank i bla pannan. Hoppas ni får en härlig biltur. kram Eva

 2. Hei har lest bloggen din i mange år, og setter veldig pris på den. Jeg har migrene og anbefale Imigran nesespray eller Maxalt smeltetabletter.De hjelper 🙂

 3. Jag använder varken primer eller foundation bara lite bronze. Men jag skall nog prova med en primer. Jag brukar köra ganska natural när det gäller smink men funderar på att prova bare minerals puder 😀. Har du någon erfarenhet av det Lotta ?

 4. Primer är verkligen något jag helt glömt av. Kanske borde köpa det igen just som du säger för att sminket ska sitta bättre.
  Tack för en väldigt inspirerande blogg. Gillar att du inte gör som de flesta andra vid samarbeten att bara skriva om detta, utan att du istället oftast skriver ett vanligt inlägg.
  Kram!

 5. Måste skriva: Har du testat Zomig Nasal mot migränen?
  Nässpray som finns receptfritt på apoteket, men man kan få större mängd utskriven på recept. Dyrt, men bra. Mår dock lite illa och får ont i kroppen efteråt, men det får jag ändå…
  ett tips bara <3
  Kraaaaaaam <3

 6. Hej Lotta!

  Jag har också migrän eller hade ska jag säga.
  Hade också migrän oftast i samband med mens ,
  och bad min läkare för ett par år sedan att få förebyggande medicin (en blodtrycksmedicin) i låg dos.
  Jag har endast haft ett par små anfall sedan dess.

  /Towe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *