Idag blir det full rulle

 
 
Schackpjäs gammal här
 

Idag blir det fullt upp för jag måste hinna jobba undan innan jag ska till Göteborg. Kylskåpet gapar tomt och jag ska snygga till mina naglar och packa. Jag håller på att föra över bilder från min mac till stationära datorn, ska säkerhetskopiera bilder och hemsidan ska ska bli ordning på fast det är Julia som hjälper mig.

 
 
 Ses senare bäst att sätta fart och få en kaffe
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Idag blir det full rulle”

 1. Jag vill tipsa om en hårolja som jag bara älskar: WellaSP LuxeOil. Fick tips av min duktiga frisör för flera år sedan och har använt den slaviskt sedan dess – klarar mig inte utan den nu! 🙂

 2. Jag vill tipsa dig om en helt underbar serie för håret. Den heter Oi oil från märket Davines. Den har helt enkelt räddat mitt trassliga torra hår utan att göra det tungt och fett. Dessutom så doftar den magiskt.
  Serien består av schampoo, conditioner, en spray som man lämnar i håret (den bästa produkten av de 4) och en underbar hårolja som jag brukar avsluta med. Svartvita förpackningar och finns bl.a. på LYKO eller Eleven.se.
  Kram till dig

 3. Hej fina Lotta!
  Jag kan tipsa om Living Proof restore mask treatment som inpackning. Den kostar inte billigt, men är värd vartenda öre, då jag genom djungeln av inpackningar (både billiga o dyra) aldrig hittat ngn som är lika bra! Fördelen är att den räcker rätt länge, vilket ursäktar priset lite. Jag brukar tvätta håret direkt på morgonen och ha i den medan jag äter frukost (klipper upp en 5 l plastpåse i ena sidan och trär på huvudet och knyter i nacken med de tåtar som blir). Sköljer sen ur när jag duschar och avslutar med balsam någon minut. Efter ett tag behövde jag inte ens använda hårolja. Men du ville ju ha tips på det också och den bästa hårolja jag kört, var faktiskt helt ren mandelolja. (Köpte oljan på Apotek Hjärtat för en 50-lapp.) Använder även mandeloljan på huden ibland vintertid.
  Hoppas du blev lite tipsad. 🙂
  Kram på dig!

 4. Jag gillar verkligen Maria Nilas True Soft Argan Oil. Jag tar den i håret efter tvätt och innan fön. Håret blir väldigt lent av det och jag har annars väldigt frissigt hår.

 5. Jag brukar använda ekologisk kalpressad kokosolja. Hr inget att jämföra med, men tycker det fungerar bra. Man måste bara komma ihåg att tvätta ur den ordentligt, kan behövas två varv med schampoo. Har jag riktigt torrt hår lämnar jag ibland i oljan över natten för att verka och tvättar ur den följande morgon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *