Hur går det med köket?

 
I samarbete med Butik Unikt
 
Det är så roligt med alla som följer oss och undrar hur det går med olika saker, ni undrar hur det går med köket och det går bra. Bänkarna är beställda , det tar flera veckor, sedan ska det tillverkas och vi ska ta bort befintliga bänkar och kakel osv. 
 
 
 Så om ca 1 månad kommer det hända lite mer och ni kommer börja kunna se resultat. Vi har inte bokat någon ännu som ska sätta kaklet och inte målerifirma för skåpen osv men vi tar lite i taget. Jag har inte så bråttom bara det blir gjort någon gång. Nu vet jag att det är på gång och kommer bli av och det känns såååå kul!! På onsdag får jag hem kaklet. 
 
 
 
Jag berättade att jag har en massa fint som ska få stå i köket och det blir extra kul nu när det blir vitt och allt gör sig lite snyggare. Nya kryddor har jag visat tidigare och ytterligare lite från Butik Unikt och Nicholas Vahe som finns HÄR. Nicholas Vahe har jag haft i många år och testat mycket gott där ifrån genom åren. Rekommenderas.
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.