Highlighter

 
Inlägget innehåller reklamlänkar 
 
Om jag motionerar nästan varje dag så mår jag så himla bra men det blir ju tyvärr mer sällan än så, men idag ska jag komma ut på en springrunda. Först ska jag fixa finfrukost till familjen som vi gör på helgerna lite framåt lunch och så ska jag ställa mig och baka lite att ta med till fjällen. Bullar och lite goda kakor, ja vi får se vad vi hittar på. 
 
Har skaffat mig lite nya palleter på smink, tex. highlighter som jag gillar att använda men den här har jag aldrig provat innan. Finns HÄR . 
 
Ta hand om er och så hörs vi senare idag
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Highlighter”

  1. Läser ikapp hos dig. Man hinner inget i veckorna. Mysigt i din lilla boa och så inspirerande du är. Jag blir så glad när jag kikar in hos dig. Nu får du inte skratta, jag köpte just highlighter men visste inte riktigt vad det var. Jag fick googla ha ha! Nu vet jag vart det ska sitta. Baka på och ha det så mysigt i fjällen. Kraaam Pia

  2. Hej Lotta

    Du verkar så duktig på smink, kan du inte lägga ut lite tips hur du tänker när du sminkar dig. Jag skulle vilja få lite tips på produkter och hur du tänker med smink och skönhetsprodukter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *