Frågestund och vad vill ni se mer av?

 
 
Jag tänkte att vi kunde köra lite frågestund. Är det något ni undrar över , så fråga på så ska jag svara så gott jag kan i detta inlägg.
 
Har ni också önskningar vad ni skulle vilja ha mer av på bloggen så skriv gärna det. Tipsa på!!
 
Jag hade sådan tur att Elin kunde åka med Philip hem idag så nu tar jag en till kaffe efter varit ute och gått med min bästis i snöovädret. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Frågestund och vad vill ni se mer av?”

 1. God eftermiddag !

  Jag har din bok och jag har en fundering om du inte kan skriva en bok om din kost förändring,motivation till motion och den resan . Tror de skulle vara ett stöd för många .

  1. Å vad roligt du tänker så. Själv så känner jag att jag har en del tankar omkring hur jag tänker men kost och hälsa men inte så mycket att det går att fylla en bok. Sedan har ju ingen kunskap, jag bara gör lite som passar mig och äter varken strikt lchf eller tränar ordentligt varje vecka, men det kanske är det som är grejen. Jag gör det men inte så jag är besatt. Jag får liksom kämpa på hela tiden. Att skriva en bok kostar väldigt mycket pengar men skulle det dyka upp ett förlag eller en förfrågan så vet man ju aldrig 🙂 Kram Lotta

 2. Elsker alt med interiør, ute og inne, reisetips, sminketips og klær. Fint med kaker og ting man lage også. Noen bloggere har spørsmålsrunde og det kan være koselig. Du har en vakker og hyggelig blogg!!

 3. Du vill ju ha ett sommarhus, var vill du att det skall ligga, vid havet, vid en sjö eller…? Vill du att det skall ligga nära typ max en timme bort eller kan du tänka dig längre bort? Vill du bygga nytt, renoveringsprojekt eller bygga nytt ?

 4. Planlösning!

  Över ert hus och uthus och liksom hur hela era ägor hänger ihop.

  Men inget måste bara av nyfikenhet. Gör som du vildhet brukarbli bra.

  1. Hej, jag har aldrig sett att vi har någon planlösning, ritning. Vi har slagit ner väggar och gjort om mycket sedan vi flyttade hit men 200 kvm är vårt hus på 7 rum och kök, tre hallar, tre toaletter, ett stort badrum, bastu, tvättstuga och källare m.m Ska kolla om vi har en planlösning. Kram Lotta

 5. Hej bästa lotta! Jag undrar över odlandet när man äter stikt lchf, är det inte trist att inte kunna äta tex potatis, rotfrukter, bär och frukt? Känner mig så vilsen där och har svårt att förstå varför det inte skall ingå i våran föda, mat som ger mycket av alla näringämnen, vitaminer, mineraler osv och kan odlas upp utan antibiotika och konstigheter och det som är mest lämpat för oss nordbor att odla oxå ur ekologisk synvinkel. Kanske du skulle föda upp djur i stället 😉 får och grisar. Hoppas du inte tar illa upp över min reflektion, tycker du är super som börjat träna och skippar sockret men det där med att äta mest kött känns så ohållbart idag. Vore intressant att höra hur du resonerar kring detta, kram mia

  1. Hej, jag tror att man ska försöka att leva det liv som passar en bäst och absolut tänka på natur osv. Vi äter fisk och skaldjur 2-3 gånger veckan och jag gillar inte alls all köttkonsumtion. Jag äter också alla rotgrönsaker utom potatis men kanske bara en dag i veckan. Mest sallad osv. Jag äter inte strikt lchf så det är inga problem för mig. Att ha fler djur på gården är inte heller aktuellt för vi har ingenstans att ha dem och ingen mark heller.
   När jag slutade äta mycket kolhydrater och socker blev jag allergifri och jag mår mycket bättre och jag vill inte ha min allergi tillbaka. Min hälsa är viktig för mig och även leva nära naturen och det går toppen att kombinera. Kram Lotta

 6. Hej Lotta !
  Du är en sån inspiratör! Jag blir alltid påfylld på energi när jag varit inne på din blogg ! Man blir peppad av dig att leva lite bättre, att må lite bättre, att leva livet helt enkelt.
  Tack för att du INSPIRERAR oss !
  Kram / Jenny

 7. Hej igen! Bra att du äter lite rofrukter oxå, då e jag nöjd 😉

  läste en intressant artikel om våra tarmbakterier och att man i princip kan "fostra" dem till att vilja ha rätt mat och därmed blir suget därefter, alltså ger du magen bra mat utan socker så vinner och ökar de "goda" bakterierna över "dåliga"bakterierna som vill ha socker och beroendet försvinner. Allergier hänger ju helt samman med hur tarmen mår oxå tydligen, så himla intressant och du är ju ett levade exempel på det som blev av med astman. Lite läskigt va raffinerat socker kan och gör med våra kroppar, allt från fettma till kroniska sjukdomar, det borde banne mig vara förbjudet..

  Ps. Jag önskar många trädgårds inlägg framöver från eran gård, så trevligt att se hur ni tillsammans arbetar fram eran planer och ideer♡

  Ha en fin kväll/ mia

 8. Jag är nyfiken på om du läser mycket böcker? Vilken genre och har du några boktips? Jag älskar böcker och att läsa 🙂
  Din blogg är sååå härlig med en jättebra mix 😃👍
  Kram!

 9. Hej!
  Har läst din blogg så länge så jag kommer inte ens ihåg hur länge!!! Din blogg var den första jag började följa och tycker den är kanon!
  Men sen en tid tillbaka så laddas inte inläggen upp, jag kan läsa kanske tre inlägg sen blir det vitt. Scrollar längre ner och då kommer dem och då får jag scrolla upp igen så att jag kan läsa det. Det blir lite jobbigt i längden!
  Hälsningar Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *