Det där med tempo

 
Inlägget innehåller adlink
 
Kruka köpt på Ge:kås, handduk lexington HÄR
En tur till vårdcentralen idag och kollat knutan i min hand , inget farligt säger de så jag får lita på det. Elin har haft sin första körlektion och det gick så bra, så kul!! Har varit och handlat också så kylen är fylld till helgen, det gillar vi. 
 
Annars så känner jag mig lite lat. Är ju van vid högt tempo men numera är jag lite latare. I själva verket har jag väl gjort massor idag och nu ska jag jobba en stund men eftersom jag alltid varit en person som inte gillat sitta still så mycket så känner jag mig lite lat om det inte händer så mycket eller om jag inte kommer ut och tränar. Ett tag kunde jag inte göra så mycket, men nu vill jag inte göra mycket fast jag orkar. 
 
 
 
Ha en fin fredag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Det där med tempo”

 1. Mysig blogg!
  Jag har också varit iväg och visat upp en knuta som sitter uppe på min handled. Tydligen ett sk. Ganglion vilket i sig är ofarligt men min ömmar från och till och sitter lite dumt till.
  Trevlig helg!

 2. Japp, man funderar över alla förändringar på kroppen,små som stora! Fortfarande Ischias, men de bara å bita ihop, de e ju ingen dödlig sjukdom! Är tacksam när jag tänker på alla andra som får 2ra Diagnoser och ber en stilla Bön för Dom. Vad klagar Jag över?! Ont gör det naturligtvis,men inget som förändrar Världen, Må Gud Välsigna De som kämpar med Cancer!Kram från Cicci Mitt i Byn!

 3. Skönt att det inte var något farligt.
  Före jul fick jag veta att min lilla knuta på underarmen var hudcancer… Såg inte alls ut som man har "lärt" sig att hudcancer
  ser ut. Jag uppmanar alla att gå och kolla alla förändringar… Det behöver inte vara bruna fläckar eller sår som inte läker…💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *