De ska hjälpa till utan att man ber dem

Innehåller annonslänk 
 
Tjohoo så kul! Det går så bra att övningsköra med Elin nu, idag har vi varit i stan och kört lite överallt. Själv far jag mest runt och grejar och tycker ändå att jag inte får något gjort. Träd i orangeriet ska ha vatten, tvätt ska fixas, återvinning ska ut till bilen och så skäller jag lite på ungar att de ska hjälpa till utan att man ber dem. Jo jag tjatar en hel del för mina barn får mycket hjälp, då ska de alltid hjälpa till tillbaka, annars blir jag galen!! De ska erbjuda sig att göra saker utan att man ska säga till. Sträng morsa men vill inte ha bortskämda snorungar. 
 
Det här är mina favoritprodukter just nu, tycker nog att den luktar godast fast jag byter lite. Buddha finns HÄR, HÄR och HÄR 
 
Ikväll är det x-fit och när jag kommer hem så ska jag njuta en stund i badrummet med att använda dessa. Älskar krämer i alla former.
 
Kram Lotta 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”De ska hjälpa till utan att man ber dem”

  1. Ja vad jag skulle vilja att det hjälptes till lite mer. Hos oss jobbar vi ännu på att få hjälp på uppmaning. Känns som om vi inte är där ännu att de skulle hjälpa till på eget bevåg. Hjälpa till förresten? Varför är det självklart att det är jag och min man som sköter det mesta av hemsysslorna, då det är barnen som stökar till mest, äter mest, och de mesta av pengarna och tiden går till deras hobbyer? (Nu talar jag om våra tonåringar som snart är vuxna, inte småbarn) Borde inte de göra lika mycket av städ , disk, sopor mm som vi föräldrar?
    Ha en skön vecka! Hälsar Leena, med för tillfället väldigt låg energinivå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *