Zinnia och bläckfiskljusstake

Annonslänkar, design on line och New port 
 
Vilken träningsvärk jag har efter söndagens x-fit pass, knappt så man kan sätta sig på toan 🙂 Men det är ju bra värk, då vet man att man gjort något bra. Idag skiner solen och det känns härligt ute, har i och för sig bara stuckit ut huvudet men ska ta och gå ut en sväng nu.
 
 
Bläckfiskljusstake finns här, finns liknande här,  här  och här  också. Ljuslykta här 
 
 
Vas här och zinnia som jag odlat
 
Idag har jag en vän som kommer på lunch och vi ska mysa. Jag ska bjuda på kräftsoppan som är så god. Ha en fin dag, nu ska jag vinka till barnen som ska till skolan .
 
Kram Lotta 
 
💓
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Zinnia och bläckfiskljusstake”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *