Vi har haft en önskan att vara hemma mycket

 
innehåller annonslänkar till Cervera
 
Kitchen Aid tex HÄR och Smeg brödrost HÄR  ( bild mobilen) 
 
Godkväll i stugorna. Jag somande en stund och fick huvudvärk och nu kommer jag inte kunna somna om på ett tag. Idag har jag mest bara varit inne och jobbat vid datorn och hunnit undan en massa, skönt att få lite gjort och sedan blev det även lite fixat vid poolen. Imorgon ska vi sätta läkt och köra på lite igen även om det är varmt. 
 
I höst kör vi igång igen med att måla köket och golvet, har fått mycket råd och tips så jag tror vi vet hur vi vill göra med köket. Just nu är det bara härligt att kunna hålla på ute och passa på när det inte vill komma något regn. Kalle och jag har haft en önskan att få vara hemma mycket i sommar och så har det blivit. För oss som vill odla och ha djur passar det bättre att semestra på hösten fram till våren och bara åka på kortare turer nu. 
 
Hoppas du får njuta av din sommar
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vi har haft en önskan att vara hemma mycket”

  1. Vi har också djur, hund, katter och får. Vi har gjort likadant i sommar och har mest varit hemma och gjort korta turer. Det har funkat bra. Nu håller jag tummarna att det blir svaligare så vi kan göra några vandringar. Ha en fin dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *