Vad vi hunnit mycket idag

 
 
 
 
Å vad jag trivs ute nu!! Har hunnit massor idag och varit ute på en springrunda, jag älskar sånt här väder som gör mig glad och pigg. Min mamma har varit här och hälsat på lite och Philip har börjat gymnasiet. Tänk att nu ska Elin och han gå på samma skola, så som det skulle blivit på högstadiet men inte blev för Elin blev sjuk. Elin och har hjälpt mig och jobbat på här hemma för att tjäna lite pengar så nu ligger vi bra till, på onsdag ska jag måla staketet på altanen vid spabadet.
 
 
 
 

Imorgon blir det mysdag på stan. Lunch med Elin, jag ska klippa håret och gå och fixa lite ärenden. Det var länge sedan som jag hade tid att gå på stan så det ska bli mysigt. Ni vet väl ungefär vad jag alltid köper, creme kaffebönor och örtkrydda och så lite annat. 

 
Hoppas ni har det bra 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Vad vi hunnit mycket idag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *