Två var tuppar

 
Annonslänkar Cervera, Åhlens, Lexington, Adlibris
 
 
Brödbox liknande här, karottunderlägg här, smeg tekokare här och grillvante m.m här 
 
Har varit i stan en sväng och det var så trevligt, men nu blev jag så där väldigt trött igen och jag tror det är värmen. Det är 27 grader idag och jag har svårt att få energi när det blir så varmt. Men jag får dricka lite, ta en resorb och så gå ut till hönsen och så vattna lite. 
 
 
Skål här 
Vi fick ju tre kycklingar och denna gång blev två tuppar så en tupp kommer vi skänka bort framöver.  Mer än tre kan vi inte ha. Förra året var alla kycklingar hönor så de värper så bra nu. Jag hade tänkt att springa men tycker det är lite svårt när det är varmt så vattna får räcka för mig .
 
Kram Lotta
 
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Två var tuppar”

  1. Vi fick tillbaka värmen igår vi också o visst blir man seg. Idag har vi mulet o ja sitter faktiskt o hoppas på regn, så man kan vara inne o pyssla hela dagen utan att få dåligt samvete hihi.

    Kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *