Ostindia porslin

 
Annonslänkar Designonline 
 
Det blir nog bra att Kalle börjar jobba nu för jag har blivit så seg, det blir bra med vardag också. Kanske värmen påverkar också, men framåt kvällen kommer jag igång och vill göra en massa. Fast visst är det ok att vara seg också, man behöver återhämtning och lata sig.
 
 
Nu har mina fina koppar kommit , skulle ju ha dem i sommarstugan som vi aldrig fick men de är ju lika fina här hemma också. Kopparna finns HÄR, har även köpt assietterna HÄR  och äggkoppar HÄR  som frukostporslin och så lite annat i matservis. Sparar lite i taget. 
 
 Jag misstänker regn här så jag ska ta in alla dynor igen 🙂 Annars ska jag ut nu och måla rödfärgen som är kvar, resten får jag måla senare när jag köpt mer färg. 
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ostindia porslin”

  1. Alltså den här segheten… den är lite svår att förhålla sig till denna sommar. Normala somrar när det är riktigt varmt några dagar så njuter man av det på annat sätt men denna sommar blev verkligen annorlunda. Fantastiskt på många vis men en stor utmaning och personligen har jag inte mått särskilt bra en del dagar. Är lite som du och går gärna in, eller tillbringar timmar i skuggan med en bok eller bara låter tiden rinna iväg och det är inte helt skönt ibland när man vill vara alert och pigg. Min man har präktig semesterångest idag då han börjar jobba imorrn men jag är lite mer laidback, jobbade ett par dagar förra veckan och det var helt ok. Allt har sin tid även om det blir vemod ett tag. Kram på dig Lotta från Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *