Middag och målat klart insidan

Innehåller annonslänk till Newport och Åhlens 
 
Nu har jag ätit middag och duschat av mig all färg. Det bästa med att måla med falufärg är ju att det är lätt att få bort färgen. Nu är hela insidan mot poolen klar och imorgon ska jag gå upp tidigt för att fortsätta måla utsidan. Nu har vi äntligen färg hemma igen. 
 
 
Mateus tallrikar HÄR (adlink) och servetter HÄR  Glas på instagram allinomchampagne
 
Jag har börjat plocka fram lite tills imorgon när mina tjejer kommer. Plock, bubbel och äppelkaka får det bli då. Så skönt att ha energi och kan ta hem gäster igen. Har varit pigg länge nu och det känns bra. Har även fått hem mina nya bestick i vitt från Newport, får visa en annan dag. 
 
Kram Lotta
 
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Middag och målat klart insidan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *