Jag känner mig faktiskt lite nykär

Annonslänkar till Ellos 
 
Jag har åkt runt i regnet idag och fixat alla ärenden  ( varit på minst 10 olika ställen) och känt mig så himla lycklig. På återvinnngen stod regnet som spö i backen och allt blev blött, i affären blev alla kassar blöta av regnet och när jag kom hem tappade jag en stor burk räkor på golvet så nu är det skurat. Sånt är bara ytliga saker, att det regnar kan vi inte påverka. Men vårt humör kan vi påverka och vår hjärna. 
 
 
Alltså lycka på riktigt. Tänk att få kliva upp, ta en kopp kaffe, planera sin dag och sedan få ett sms av sin dotter att vi kommer hem sedan och hämtar kläder så sover jag hos Jakob. Lycka! I mitt hem finns så mycket kärlek just nu, kan man bli annat än lycklig än se sina ungdomar kära och lyckliga. Philip han kan knappt slita sig från Julia. Man blir liksom själv lycklig, jag känner mig faktiskt lite nykär. 
 
 
Liknande lampor ( dessa finns inte längre ) HÄR, HÄR  HÄR 
 
 
 
Jag har plockat in lite blommor, tänt doftljus, plockat ordning överallt och nu ska jag ta en sallad. Kylskåpet är påfyllt och jag ska nog ställa mig och baka något gott. Så härlig fredag. 
 
Hoppas du också får njuta av din fredag
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag känner mig faktiskt lite nykär”

  1. Så härligt med så mycket kärlek:-), ha en underbar kärleksfull helg. Känner mig också glad idag, regnet gör ingenting, tycker det är mysigt och ska snart äta en god gryta som puttrar och fick lust att göra en äppelkaka när jag läste om dina planer. Ha det så gott!

  2. Låter som en underbar fredag, sådana dagar ska man verkligen njuta utav till fullo! Själv ska ja ta några minuter på yoga mattan o jaga bort stressen efter dagishämtningar o jobb 😉 Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *