Jag gillar att ha det där drivet och krokiga vägen till målet

Annonslänkar Jotex, Mio och Lindex
 
Lite skön ,musik och kaffe så här på morgonen och så får Kalle sova till 10. Jag brukar somna tidigare på helgerna och vaknar ofta tidigt, men det är mysigt med helgmorgon och så fixa lite i köket. 
 
Liknande skåp här 
 
 
Massa fint porslin finns här 
 
 
Mina fina ljusstakar här 
 
Det här som golvet ska bytas framöver, ja först måla köket och sedan fixa golv. Jag älskar att sätta upp planer och sedan jobba mot målet. Har jag inte drömmar och mål i livet blir jag så tråkig. Jag gillar att ha det där drivet och krokiga vägen till målet. Jag är nästan som bäst när jag får jobba i motstånd. Som när Elin fick cancer och gav mig tusan på att kunna jobba hemma under tiden. Sedan blir man stolt över det man lyckas med och kämpar för. En krokig väg har varit en bra väg för mig.
 
Golvet har legat sedan vi köpte huset för 19 år sedan men ligger åt fel håll och vi gillar inte parketten varken Kalle eller jag så i detta läge är det att byta. 
 
 

Älskar fortfarande min pyjamasjacka här, tipsar om den igen

 
Ni som håller på att göra fint hemma ni vet ju att allt kostar ju så himla mycket och man kan ju inte bara göra allt på en gång, men man får jobba för sina mål och ta en sak i taget. Min man tycker det är roligare att lägga pengar på bilar osv så det är jag som betalar möbler osv 
 
 
 
Nej nu ska jag plocka ordning lite här, snart få upp Kalle och så ska jag ut och borsta rödfärg. Skönt att vara två när man ska stå på hög stege.
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag gillar att ha det där drivet och krokiga vägen till målet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *