Borsta och måla rödfärg

 
Annonslänkar till New Port och Campadre
 
Godmorgon! Som jag njuter av den här tiden nu och den här luften. Underbart. Jag ska ut snart och måla och klippa gräset men det är så blött i gräset så det blir att röja lite här inne först. Nu är det tyst i huset igen när alla åkt till sina skolor. 
 
 
Vårat hus behöver mycket kärlek utomhus, vi har inte målat eller skött om det på många år och jag har tyckt det är lite jobbigt att se det men vi har ju prioriterat att bygga orangeri och köksträdgård och göra fint vid poolen. Men nu är vi äntligen igång. Som jag berättat tidigare skulle vi ta hjälp till detta men sedan kunde inte målaren och nu har vi bestämt att istället kunna lägga de pengarna på en sommarstuga om vi hittar någon. 
 
 
Mugg här och liknande kruka här
 
 
Älskar kari traa underställ och massa bra priser nu på Campadre HÄR . Jag önskar mig den grön/blå setet
( med koden Fyra10 får man 10% extra rabatt) 
 
Jag lever mycket efter gör något nu, sitt inte och vänta. Om huset behöver målas så målar jag och försöker lära mig vad som behövs för det ska bli fint. När man gör och inte väntar så mår jag bra. Jag blir glad av att se huset bli fint, jag lär mig något nytt osv. Jag gillar inte måla när det är sånt finlir, men nu har vi bestämt att Kalle kör vitt så får jag måla rödfärg. 
 
Nej nu ska jag fixa ordning lite här så jag kommer ut och kan börja jobba. Ha en fin dag
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Borsta och måla rödfärg”

  1. Hej. Måla med falurödfärg är roligt har målat mitt lilla torp som har varit min mormorsmors lilla stuga som jag nu har. Men det vita finliret lämnar jag också till gubben😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *