Allt kan hända

Annonslänkar Mio och Ellos
 
Igår var det bara Kalle och jag hemma igen, ja ni som har stora ungar känner sig säkert igen det när de hittar pojkvänner och flickvänner så åker de som de vill. Jag och min man har alltid haft två hem som står öppna, vi har alltid fått vara hemma hos mamma och bonuspappa eller hemma hos mina svärföräldrar. Det har aldrig varit problem med varken fixa mat, eller ta hem kompisar osv och precis så vill jag ha det här. De har nycklar och vi tar det som det kommer med att hjälpas åt och fixa mat osv. Båda barnen har dubbelsängar på sina rum så de sover gott. 
 
Vi har försökt lägga grunden i många år att de ska vilja umgås med oss även om de blir äldre och att de ska vilja umgås med varandra så när de satt och spela kort i köket igårkväll kändes det så kul. Vi har två resor som väntar tillsammans och såklart kommer de helst vilja mer och mer göra saker själva som de ska vara , men jag hoppas de ser ett värde i att ha en fin relation med sina föräldrar och att det ska vara kul att vara med oss. 
 
Jag och min bästis pratar så mycket under våra promenader och sist kom vi fram till att ” allt kan hända!Varje dag man vaknar kan det hända något som man inte räknat med eller vet om. Det gäller att kunna ta det då och möta det som händer på bästa sätt, att både kunna möta svåra saker eller roliga saker.” Vi sa just också att det är så viktigt att ” leva nu” att inte titta vad alla andra gör utan leva sitt liv och göra det bästa av det”. Precis så som allt varit kring Elins leukemi. En dag bara hände det och nu vet vi inget om framtiden, men vi väljer att leva nu. 
 
Så idag blir det lunch med min vän Cecilia på stan , barnen ska få nya pass för snart väntar Menorca på oss och ikväll ska jag träffa tjejerna som jag ska till Polen med, men sedan är jag hemma i tre dagar igen och inget bokat. 
 
Ha en härlig tisdag!
 
Kram Lotta
 
 
Tips på tjejrum 
 
Sänggavel HÄR, sängkappa HÄR , gardiner HÄR, lampa tak HÄR, mysig kudde HÄR , överkast HÄR, mysig filt HÄR, tapet HÄR, lampa natttduksbord HÄR, lampfot HÄR
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Allt kan hända”

  1. Du är så klok du min vän…
    Älskar också att umgås med våra barn <3 å det gälelr att ta vara på tiden…alltid…alla dagar…
    Saknar dig!
    Kraaam Katarina

  2. Det är så viktiga o bra tankar! Måste erkänna att när min dotter skaffade pojkvän hade jag jättesvårt att ha en ny människa hemma, jag var aldrig bekväm alls med det. Själv hade jag pojkvän först när jag flyttade hemifrån 😄. Min son flyttade ju hemifrån tidigare i år och saknar massor den dagliga kontakten. Men nu kommer min dotter hem efter typ 6 år borta i USA, hon ska bo hemma till allt ordnar sig med jobb och allt, hon börjar om från noll så nu kommer det bli spännande att se hur tillvaron blir. Det går verkligen inte att förutse hur livet blir eller ta för givet att det ska vara på ett visst sätt, det har jag lärt mig tusen ggr om. Kram!

  3. Du har faktiskt helt rätt där! Läskigt rätt att vad som helst kan hända! Och det med öppna hem har vi levt i alla generationer jag kan minnas på mammas sida och vill ha likadant :D. Så förstår vad du menar! Och det med dubbelsäng på barnens rum är något jag faktiskt ska tänka på när min son blir äldre :). Riktigt intressant att läsa 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *