Vårbukett och solglasögon

Innehåller annonslänkar till Boozt, Nividas och Campadre
 
Jag brukar kolla lite vad ni söker på och nu är det vår och jag kan se att ni söker på solglasögon och jag kan tipsa igen om några av mina favoriter, men först en bukett snödroppar. Vi har massor av snödroppar nu, så galet fint och jag har tagit in flera buketter idag. 
 
 
Äntligen vår ute och varmt och idag har kommit ifatt med massor jobb. Måste iväg på lite ärenden men ska nog träna lite senare i eftermiddag. 
 
 
Mina glasögon köper jag oftast i en butik så man kan prova eller om jag är ute och reser men här är mina favoriter som jag använder mest. Jag tipsar till några butiker som säljer fina glasögon, men jag vet inte vad mina modeller heter, så ni får leta lite själva. 
 
Svarta Micael Kors tex. HÄR, Svarta och bruna Nividas , mörkare och ljusare Ray Ban HÄR
 
Hos Campadre såg jag också att man kan köpa lite billigare Ray Ban och med koden Fyra10 får du 10% extra rabatt HÄR
 
 
 
 
Jag älskar solglasögon och måste ha det nästan jämt för mina ögon rinner när det blåser bara det minsta lilla så jag använder det jämt. Jag brukar ha några i bilen och i väskorna så det alltid ska finans när jag är borta. 
 
Nej bäst att fortsätta styra upp här för snart ska nog Elin hämtas som har ledig helg sedan. Lite mycket att göra när man inte varit hemma på några dagar. 
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vårbukett och solglasögon”

  1. Lyckliga Lotta som kan använda glasögon utan slipning. Själv måste jag ha slipat glas i mina solisar och då uppdaterar man sig inte så ofta. Jag köpte nya solisar innan vår semester på Kap Verde och de fick jag på köpet när jag köpte nya vanliga glasögon. De är så sköna att jag ibland glömmer bort att ta av mig dem inomhus, ha ha. M.v.h Åsa

  2. Svårt med solbrillor när man har glasögon, men det är därför det är linser som gäller när solen börjar titta fram. Annars är det mest när jag har mina yogaklasser. Svårt med både glasögon mick och stå på huvet…. =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *