Turkisk yoghurt och pumpafrön

Annonslänk  till Welloteket
 
 
Måste iväg på lite ärenden idag för vi har en födelsedagsbarn imorgon, fast barn är hon ju inte. Tänk att 19 år fyller Elin. Jag tänkte också att jag skulle berätta lite mer mina tankar omkring det här året med mindre kontroller och ändå året då risken är som störst att få om sin leukemi. Hur jag tänker, det tar vi senare. 
 
 
Om jag ska iväg någon dag och bara behöver något litet i magen så kan man alltid ta lite turkisk eller rysk youghurt med frön. Dessa pumpafrön är bra, bara 5 gr kolhydrater per 100 gr . Pumpafrön är också väldigt gott i sallad. Tips till er och finns HÄR  även skålen. 
 
Bäst jag sätter fart här och så ska jag hem och pynta i köket sedan för idag sätter de silikonen
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *