Trädgårdsbloggare

Annonslänk & samarbete till Boozt och Sharpman 
 
Halleluja vilket väder vi har!!! Igår var jag ute hela dagen och jobbade i trädgården och sedan röjde inne lite och så på kvällen bjöd Philip och hans kompis på grillat. Mamma och min bonuspappa kom och åt med oss. På dagen grillade vi korv vid orangeriet. Nu vill man bo ute.
 
 
Hönsen går ute och och det riktigt vårväder och hjärtat skuttar av glädje. Äntligen kan man göra allt ute igen som jag älskar, en ny säsong väntar med odling, göra fint ute , fortsätta renovera klart osv. Jag är ingen trädgårdsbloggare, jag är likom lite av allt. Det man inte kan, kan man ta reda på och så gör man det vad det än gäller. Men jag gillar många saker och ni får ta del av hela livet. 
 
 
Elin och Philip tvättar bilar
 
 
Väst här , underställ och träningsbyxor  här 
 
Massor av frön i jorden och mina träningskläder blev kvar på igår efter en promenad med min granne och så fortsatte jag så dagen lång. Vara ute och skita ner sig är livet! Idag blir det promenad med min vän Maria, utedag igen och ikväll x-fit och så börja packa lite för Damnark för på måndag åker jag. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Trädgårdsbloggare”

  1. Men så härligt att vara ute och bli lite skitig. Så mycket vår ni har! Blir naturligtvis avis eftersom Umeå får dras med snömassorna från …. Längtar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *