Ska börja pynta stora altanen nu

Innehåller annonslänk 
 
 
 
Idag ska jag börja pynta min altan och det ska bli så kul. När man börjar göra ordning ute är det som att man får ett extra rum. Den här inspirationsbilden från Ellos  tycker jag var så fin. Jag köpte så mycket möbler förra året så i år blir det inga köp. Ska mest styla lite med växter osv. Vi behöver bygga klart golv och plank osv men inspireras kan man alltid. Du hittar denna bild även HÄR med massor av uteinspiration.
 
Mer av pool och altan hemma hos mig hittar du HÄR
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ska börja pynta stora altanen nu”

  1. Det blir verkligen som ett extra rum nu när våren är här, längtar så tills det börjar bli lite mer grönt ute! Härliga tider vi har framför oss nu <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *