Pynta i köket

Innehåller annonslänkar och samarbete med Campadre, Sprudla och butik Unikt
 
Så nu har jag varit och deklarerat hos revisorn och det gick ju toppen, har ökat vinsten riktigt mycket men fick en jäkla restskatt. Bara jobba på och betala in 🙂 Kul att det rullar på som det gör nu, går bättre och bättre för varje år fast jag slutat åka iväg och fota reportage. Väldigt glad för det!
 
 

Blender HÄR ( fraktfritt hos Campadre idag 25/4) 

 
Nu ska jag ut och behandla mitt altangolv och ha utedag så jag kan sätta upp mina altanmöbler.
 
 

Marmorbricka HÄR, mortel HÄR, underlägg HÄR, vinäger HÄR, Ketchup HÄR

 
Kul att ni kikar in på min live på instagram där jag också väljer att visa det lite mer ostylade livet rakt och upp och ner.
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Pynta i köket”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *