Packar och fixar

 
Innehåller samarbete med iDeal, sharpman 
 
Jättefin dag ute, 18 grader men jag packar och springer mest omkring lite överallt. Så mycket som måste ordnas när man ska bort och så kom jag på att jag inte gjort bokföringen för förra månaden. Tog en morgonpromenad med min vän Maria så jag har motionerat 7 km redan idag vilket känns skönt. 
 
  
En av mina bästa vänner har sin mamma på sjukhus och hon har fått en infektion i sin cancerbehandling så jag tänker på henne och hennes mamma så mycket. Det är svårt när det blir cancer omkring en för jag har levt i det så mycket själv och det startar upp så mycket känslor. Jag vet hur tufft det är.
 
Läste även på insta idag om en ung mamma som fått en obotlig cancer och då började jag gråta. Vet smärtan, vet ångesten, vet sorgen och vet kämparglöden. Man måste våga tro. Starkars människor. Första våren på 3 år väntar för oss när Elin inte har behandling. Måste våga tro, våga leva, våga hoppas och det bästa är att inte läsa för mycket om andra. Svårt det där….
 
  
 
 
 
 
Fina iDeal och laddare HÄR ( rabattkod LOTTA i kassan ger 20% rabatt) 
 
 
Skor Odd Molly HÄR 
 
  
Så kastas man in i verkligheten igen där man måste göra allt som livet innehåller, så bäst att fixa bokföring och få ner kläderna i väskan och plocka ordning i huset. Nu ska jag försöka njuta några dagar av att upptäcka , resa, dricka bubbel och ha det riktigt roligt. Fokus på glädje och när jag kommer hem ska jag hjälpa min vän för att ha någon att prata med är guld, det behöver man verkligen. 
 
Kram Lotta
  
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Packar och fixar”

  1. God tur til Danmark! Nyt turen og oppholdet der. Og så samler du krefter til å stå i din hverdag videre. Atter en gang; Takk for en flott blogg og for alt du deler der og er til STOR inspirasjon! 👍😀 Gode hilsener fra Ellen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *