Nya ljus och hoppa i duschen

 
 
 
Nu har jag jobbat som en tok och ska nog hoppa i duschen och sedan i sängen. Jag tycker att ta bort smink och sminka mig är så tråkigt. Jag gillar när det väl sitter på men det tar tid och jag är en otålig människa så sminka mig gör jag så sällan jag kan. 
 
 
 
 
Samma sak med locka håret, tycker det är fint när det är klart men tråkigt att göra det. Så när jag ska ta bort sminket så hoppar jag hellre i duschen. Imorgon får jag äntligen vara hemma lite mer så då ska jag behandla altangolv och träna.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nya ljus och hoppa i duschen”

  1. Så många vackra saker du har hemma, ljusstakarna, skålarna etc. 👌 Jag har en vardags-sminkrutin som går väldigt fort: löspuder, rouge, mascara och läppglans och så var det klart 😃
    Kram och ha en fin dag! 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *