Nu ska jag lata mig

 
Innehåller annonslänk
 
 
Juicepress Alessi tex. HÄR Bricka HÄR
 
Kalle och jag avsluta vår jobbdag ute med varsin springrunda, så skönt när det gjort men jag springer för sällan, bara en gång i veckan så det blir ofta tungt. Nu är det 3.5 km som passar bäst och så försöka lite oftare, så det är bara att ta sig ut för sedan mår man ju så bra. Ikväll blir det taimat här hemma, vi ska åka och handla. Blir inte så ofta men då kunde Elin köra.
 
Jag ska tömma diskmaskin och byta lakan men jag känner mig rätt lat nu så jag ska nog sätta mig och lata mig istället. Disken springer ju inte iväg direkt 🙂 Fin lördagkväll till er
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *