Nu blir det premiärflyget med SAS till Århus

Annonlänkar och samarbete med Campadre ,Sprudla & Pressresa med Visitdenmark 
 

 

Nu så är väskan packad och jag åker till Danmark med visitdenmark  på pressresa i några dagar, ni kommer hitta mig på instagram mer vad vi gör och bloggen är lite förprogrammerad och så visar jag allt vi gjort när jag kommer hem. Jag gillar inte att blogga så mycket när jag är borta, för jag vill vara i nuet och bara känna att jag kan få vara. 
 
 
Jag ska ta mig till Örebro först för jag åker med min vän Katarina  och så ska vi till Arlanda och få åka med SAS och permiärflyget till Århus där vi ska vara i tre dagar. Ska bli grymt kul! Efter flera år av annat som hänt så är det nu dags att fortsätta livet lite där jag var innan Elins leukemi. Det kommer aldrig bli som förr, det vill jag inte, men jag tänker ta mig för mer och tacka ja till roliga saker för det kan jag nu och längtar efter. 
 
 
Vinäger & dressing HÄR 
 
 
Ny Smeg stavmixer ska också få flytta in i köket ( med koden Fyra10 får man 10% extra rabatt HÄR
 
 
Så nu önskar jag er en fin ny vecka och när jag kommer hem så startar vi köksrenovering. 
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Nu blir det premiärflyget med SAS till Århus”

  1. Hoppas ni haft en riktigt härlig kväll Lotta <3
    Å visst, man tänker helt annorlunda när livet vänts upp-och-ner för en, eller hur..
    Njut och ha det riktigt fint nu <3
    Varma kramar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *