Jag älskar hantverkare

Annonssamarbete med Silestone, Sten & Marmor , Qvesarum och Campadre
 
 Jag blir alldeles pirrig av att få göra om hemma, jag älskar hantverkare 🙂och det kommer bli så fint. Igår kom de med bänkskivan från Silestone. Två starka killar från Sten och Marmor dök upp och det tog bara en timme innan de var klara. De passade perfekt.
 
 
 Hur det blir med kaklet och bänkskivorna får ni se senare för nu är de täckta med papper. . 
 
 
Kakel HÄR och vit fog ska det bli
 
Idag dök plattsättaren Lemur upp som jag fått rekommenderat av vänner. Han är superduktig och håller till runt Boxholm. Jag ska fixa hans mail om ni behöver en duktig kakelkille, hittar ingen hemsida till honom.
 
 
 
Så här såg det ut innan och det här vita kommer vara klassiskt länge hoppas jag. Nu ska vi fundera på färg på skåpen och hur vi ska göra med golvet, men det ser ut som min man kommer måla om skåpen för lacka dem skulle kosta över 20000 kr och då får vi ändå massa målning kvar att göra själva. Först ska vi landa i detta och fundera. 
 
Kram Lotta 
 
 💓
 
…………………………………
 
Fina inredningdetaljer för KÖK som tex. min fina Smegbrödrost hittar du HÄR
 
( med koden Fyra10 får du 10% rabatt på hela sortimentet) 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Jag älskar hantverkare”

 1. Så spännande att få följa!Det värsta är att jag blir sugen själv på att dra igång ett projekt. 😁 Men vi har bestämt att bara slutföra några småsaker i år. Men vi får se om det håller. Tack för en bra blogg 👌

 2. Men så fint det blir!! Så härligt att få göra om, sneglar ut mot mitt eget kök och känner att det är mer än dags här också 🙁 men vi har precis dragit igång lite andra projekt (riva och bygga ny sommarstuga) så det får nog vänta…under tiden njuter jag av er renovering! 🙂

 3. Hej!
  Vi står i startgroparna för att börja renovera vårt kök😊
  Vi har inget stort kök. Så jag funderar på det här med kyl och frys. Tänkte först på att ha delad kyl/frys standard mått. Men har nu blivit lite småkär i de som du har. Hur tycker du det fungerar, bra med plats i kyl/frys. Du har inte lust att visa bild hur det ser ut i kyl respektive frys med varor i 😊.
  Du kanske gjort det innan men inget jag hittat, länka gärna i så fall.
  Ha en underbar dag/ helg 💗

 4. Det kommer säkert bli jättefint! ☺️ Vi har också bokat Lemur men han skulle kommit i slutet av februari men det flyttas tyvärr hela tiden fram och det är inte alltid så roligt att vänta och vänta.. Men den som väntar på något ”roligt”, väntar aldrig för länge? (eller vad man brukar säga?) 😆

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *