Istället för fika så tar jag nötter

 
Annonslänkar och samarbete med Campadre
 
Idag blir det att få fortsätta att upptäcka här i Århus med Vistdenmark, sista dagen innan vi tar flyget med SAS tillbaka till Stockholm ( pressresa)  Vi har fått se och uppleva så mycket och idag väntar Den gamle by tex. ska bli så roligt att få se. Finns på instagram under dagen. 
 
 
Tekokare Smeg, och koppar Spode finns HÄR  ( med koden Fyra10 i kassan får du 10% rabatt)
 
 
Kruka köpt av komips
 
 
Det är många som frågar vad brukar ta istället för fika när jag är hemma och jag äter ca 1/2- till 1 dl om dagen. Alla möjliga olika och inom Lchf rekommenderar man ca 1/2 dl men inte att överäta. Har det ofta i mina ryska yoghurt också med hallon om jag äter lite frukost. Om man överäter eller bara äter tex. cashewnötter så finns det risk att få sug som triggas men några stycken av olika sorter funkar för mig.
 
Ha det bra, imorgon finns jag hemma och jobbar igen
 
Kram Lotta
 
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Istället för fika så tar jag nötter”

  1. Hej, mysigt dukat bord 🙂 Hur är vattenkokaren, är den tystgående ? Behöver en ny men behöver en riktigt tyst en och det verkar vara svårt…
    Ha det fortsatt bra i fina Danmark.
    /Anne 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *