Inte ge mig massa krav och måsten

Innehåller annonlänk till Royal design
 
Kruka Ge:kås
 
Den här dagen har rullat på snabbt och jag hunnit massor och ligger bra till inför helgen. Nu är det mycket man vill göra ute när snön smält bort men jag har lovat mig själv att inte ge mig en massa krav och måsten. Inte en jäkel tackar en sedan om man håller på som en tok bara för att det ska vara så. Nej nu tar jag det i min takt och gör det jag vill göra, inte bara för att jag måste eller ska visa på bloggen. En sak i taget.
 
 
Underlägg HÄR
 
Ikväll blev det en springrunda, det var härligt! Nu är jag riktigt skönt trött och ska lägga mig i sängen. Träning ska prioriteras och även mannen har börjat springa.
 
Imorgon blir det nog att plantera om tomaterna i nya krukor, de har växt mycket och jag har köpt jord idag. Vi ska också åka handla lite för att bänkskivorna kommer nästa vecka och kakel ska upp. 
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
💗 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Inte ge mig massa krav och måsten”

  1. Så viktigt att påminna sig själv om det, ingen tackar en som du säger! Ska verkligen försöka njuta max av denna vår istället för att stressa igenom den. Ha en fin fredag, kram Louise

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *