Ikväll blir det fest

 
Annonslänkar och samarbete med iDeal
 

 

Jag vaknade idag av det känns som huset ska blåsa bort men det står kvar än 🙂 Igår var jag duktig och plockade ordning i hela huset med en podd i öronen går det lätt och snabbt. Ni frågar mig vem jag lyssnar på och går ni in på framgångspodden så lyssna på avsnitten där de har samlat de bästa från 2017 så har ni dem som jag gillar bäst. Jag gillar att lyssna på människor som kan förändra en tankesätt och ge knep hur man kan bli sitt bästa jag och tänka positivt.
 

 
Mobilfodral Ideal, med koden LOTTA får ni 20% HÄR 
 
 
Nu ska jag skjuta Elin till körskolan hem och jobba och sedan ikväll ska jag på fest. Det blir en nykter kväll för mig för jag ska köra ungar som ska på fest och så gillar jag att vara pigg dagen efter. För mig spelar ingen dricka någon roll, jag dansar och lika glad utan den om jag vill. I helgen blir det packa lite och jobba undan för måndag åker jag till Århus.
 
Ha en fin, fin fredag!
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ikväll blir det fest”

  1. Tack snälla Lotta för tipsen om podd! 😃
    Jag är som dig, kan lika gärna skippa alkoholen och är oftast chaufför istället.
    Kram och ha en fin helg 🌸

  2. Framgångspodden är riktigt inspirerande! Själv lyssnar jag när jag springer, fokus på något annat gör att löpningen går lättare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *